- درباره محصول
- دیدگاه ها
ویژگی های دان قهوه عربیکا سوماترا
قهوه سوماترا طعم هایی دارد که مردم دوست دارند یا از آن متنفرند. قهوه های سوماترا به دلیل طعم خاص، اسیدیته کم، بدن غلیظ و طعم های روستایی که اغلب
می توان آنها را خاکی توصیف کرد، معروف هستند. طعم های سطح پایه و اسیدیته کم برای کسانی که به طعم سوماترا علاقه دارند جذاب است.
این اسیدیته کم برای افرادی که به اسیدهای آلی سالم موجود در قهوه حساسیت دارند بسیار جذاب است.
قهوه سوماترا به خوبی مورد بررسی قرار گرفته است و در سراسر جهان به دلیل ارائه طعمی غنی و رضایت بخش شهرت دارند.
درباره عربیکا سوماترا
قهوه سوماترا، که در منطقه (غربی-مرکزی) نزدیک پادانگ رشد میکند، بهخاطر بدنه صاف و سنگینش که گاهی اوقات حتی به عنوان شربت نیز توصیف میشود.
قهوه سوماترا اسیدیته نسبتاً کمی دارد، اما به اندازهای که به طعمهای پیچیده علاقهمند می شوید. مندلینگ اغلب رنگهای شیرین شکلاتی و گاهی نتهای شیرین بیان و سایر طعمهای مبتنی بر ادویه را نشان میدهد. توجه داشته باشید که ادویه جات در اینجا معمولاً به گیاهان – دارچین، جوز هندی، هل و غیره اشاره دارد و نه واحدهای گرما.
بهترین قهوه های سبز سوماترا در ارتفاعی بین 2500 تا 5000 فوت (760 تا 1520 متر) کشت می شوند.
قهوه عربیکا سوماترا با اسیدیته کم، بادی متوسط و رایحه خاکی با طعم سدر و ادویه ای که منحصر به فرد است که در هیچ قهوه دیگری یافت نمی شود.
سوماترا لینتونگ در منطقه مرکزی شمال جزیره در نزدیکی دریاچه توبا، که دارای ارتفاعات مناسبی برای کشت است، رشد می کند.
در حالی که در منطقه آچه و لینتانگ قهوه های مورد توجه تولید می شود، لامپونگ فعالیت چندانی از سوی واردکنندگان به خود ندیده است.
پیشنهاد شگفت انگیز!
اگر از عربیکا سوماترا خوشتون اومد، عربیکا اتیوپی دیجیما را امتحان کنید